Bucuresti, Mai 2010 – S.C. CONS.Co S.R.L. lanseaza astazi versiunea noua versiune a site-ului www.cons-co.ro

Site-ul contine informatii de interes atat pentru publicul larg, cat si pentru colaboratorii si partenerii  companiei CONS.Co si se doreste a fi o punte de legatura intre companie si cei pentru care aceasta realizeaza  o gama variata  de produse si servicii.

De asemenea, site-ul intentioneaza sa fie o cale de dialog intre companie si segmentele sale de public, o sursa de informatii actualizate permanent, pentru colaboratori si publicul larg, precum si o intalnire prietenoasa intre companie si clientul final.

“ Am considerat ca este imperios necesar ca serviciile si produsele noastre sa fie cunoscute si pe aceasta cale de catre publicul larg; tendintele marketingului modern ne determina sa extindem comunicarea cu publicul nostru dincolo de zona sediului societatii;  in plus, dorim sa dam valoare adaugata ofertei noastre, sa comunicam potentialilor nostri clienti ca, pe langa faptul ca le oferim produse si servicii de o diversitate si calitate speciale, le stam la dispozitie si cu informatii care sa le fie utile in alegerea  pe care urmeaza so o faca ”, afirma Presedintele – director general, ing. Dragomir Petre.

Site-ul cuprinde sase sectiuni: Prima pagina, Profilul Cons.Co, Servicii si produse, Portofoliu, Intreaba expertul si Cariere precum si pagini dedicate Noutatilor, Contactului si o Caseta de logare destinata clientilor care doresc sa urmareasca evolutia proiectelor pentru obiectivul propriu. Avem placerea sa ne invitam partenerii, colaboratorii si clientii sa viziteze site-ul www.cons-co.ro si sa  ne comunice eventualele lor observatii la adresa de e-mail de la pagina de contact.

Vizitati-ne la www.cons-co.ro.