Despre noi

S.C. Cons.Co S.R.L. este o societate comerciala cu capital 100% privat infiintata in anul 1991, in baza Legii nr.31/1991. Principalul domeniu de activitate al societatii il constitue realizarea de proiecte in domeniul constructiilor industriale si civile.

Societatea dispune de un colectiv de arhitecti si ingineri de elita care continua traditia fostului Institut de  Proiectare pentru Industria Constructoare de Masini . O parte dintre acestia, in frunte cu Presedintele – director general, ing. Dragomir Petre si-au propus si pana in prezent au reusit sa duca mai departe bogata traditie a acestui institut si sa onoreze prin lucrarile executate portofoliul de exceptie al acestuia, bine cunoscut si recunoscut pe plan national cat si international.

Utilizand cele mai moderne metode si concepte de proiectare, societatea realizeaza lucrari de mare calitate, functionalitate si cu un aspect estetic deosebit.
Echipa noastra de proiectanti-constructii: arhitecti, urbanisti, ingineri structuristi si instalatori reuseste sa va ofere cele mai bune solutii in conditii optime de cost si de timp.

Portofoliul societatii prezinta o selectie a celor  mai reprezentative proiecte din domeniul constructiilor civile si industriale. Vizitand pagina special dedicata acestuia, veti avea placuta surpriza sa descoperiti multe dintre cele mai reprezentative constructii recente, contructii care pe langa functionalitate aduc un plus de frumusete si modernism in arhitectura romaneasca contemporana.

 

Gama de servicii:

S.C. CONS CO S.R.L. realizeaza proiecte de urbanism, proiecte de cladirii cu destinatie social-administrativa si proiecte de constructii industriale.

De obicei lucram in calitate de „PROIECTANT GENERAL”, situatie in care suntem in masura sa desfasuram cu forte proprii o serie de activitati complexe ca de exemplu:

» Activitati preliminare in vederea obtinerii autorizatiilor de constructie (PUD, PUZ);

» Executarea de proiecte pentru:
–   Amenajarea de santier;
–   Arhitectura;
–   Instalatii sanitare;
–   Instalatii de incalzire si aer conditionat;
–   Instalatii electrice;
–   Instalatii de curenti slabi(transmisie voce-date, semnalizare, cablu TV).

Pentru cei care doresc, realizam la comanda si poiecte de locuinte individuale, case de vacanta etc.

 

Organigrama

 

Doresti informatii suplimentare? contact